Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

tisdag 27 juli 2010

Oflyt för ligaledarna men Linus knappar in!

Ja Adam och Hasse hade en riktigt dålig fiskedag igår.

Det började med att Adams bil gick sönder precis när han kom fram till fiskeplatsen. Hasse hade redan varit på plats ett par timmar och hade trots allt haft ett helt ok agnfiskmete med ett 30-tal mörtar, abborrar och löjor som resultat.


Här största abborren för dagen.



Grabbarna bestämde sig för att testa ett nytt ställe, men fast man blivit lovade att där var tillåtet att fiska var det enda som fanns på platsen en arg bonde som sade tvärtom... Det var bara till att byta plats igen. Tillbaka på Bällforsen var knotten olidliga och våra kämpar fick bege sig ut till kusten istället där kanske ett fenomenalt bottenmete väntade? -Ack nej!



Det var totalt dött, trots att de fiskade länge och väl fick man bara krabbor, sjöstjärnor, stensnultror och några små svarta smörbultar. Måhända var räkorna skämda?

Adam största fisk idag :P

Bara för att strö salt i såren meddelade dessutom Linus att fisket var bra nere i Osby. 5 gäddor, 3 gösar, 10 abborrar och 2 braxar med en gös på 2.2kg i topp tar sig Linus upp 241p förbi både Calle och Simon! Upp på femte plats för Linus, nu med 557p nafsar han Berra i rrröven!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar