Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

torsdag 5 augusti 2010

Edvin rapporterar

Idag ringde Edvin och rapporterade in att hela familjen varit och fiskat i Stensjön. Edvin hade fått sin första fisk på kastspö! En abborre hade tagit hans jigg och efter en hård kamp var den landad, Edvins första spinnabborre.

Även lillebror Alvar lyckades meta upp en abborre och mamma fick sina första fiskar för i år, några abborrar och mörtar. Men såklart skulle pappa vara värst! Peter fångade en gammelabborre på 650g. Det blev mat till hela familjen!

Peter berättade senare att han också varit på laxäventyr men bara lyckats fånga en liten abborre på flugan. Imorgon blir det nog tyngre knyck i andra änden av linan då Peter kanske gör ett nytt försök. Peter upp 20p, Pernilla upp 6p, Edvin och Alvar upp varsit poöng. Peter går därmed upp till 12 plats förbi bland andra sina söner.

Linus rapporterar också, i jakten på stora nattaktiva varelser fick han senast en fin björkna på 0,45kg en braxen på 1,2kg och en ål på 0,9kg. Linus knappar därmed in på Albin och är nu nära pallen! Linus går upp 89p och är därmed bara 61p efter Albin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar