Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

måndag 20 december 2010

Spurt!

Ja nu är det bara en dryg vecka kvar av året och ingenting tyder på några förändringar i toppstriden. Adam leder med smått otroliga 1225p före mig på andraplats och jag har 989p ner till Linus på tredje.

Under pallplatsen kämpar Albin fortfarande med bara 12 poäng upp till 1000 och faktiskt bara 339 poäng upp till Linus. Berra håller alltjämnt undan för Staffan men det är bara 51p mellan dem. Ännu värre är det mellan bröderna Thorén. Calle leder med 1 ynka poäng över Simon i kampen om 7-8plats.

Pär ser ut att göra sitt bästa år sedan 1997 och knipa 9:e platsen och Thede har redan gjort ett kanonår med nytt personbästa, första fisken över kilot och är nära att knipa 10e platsen redan på sitt fjärde år på ligan och vid 8års ålder. Sandra W gör sitt första år och vilken entré! Hon ser ut att komma först av tjejerna i år och ligger på en trygg 11:e plats.

Peter och Putte har inte haft det bästa fiskeåret utan faktiskt tvärtom ser båda ut att genomföra sina näst sämsta år någonsin. Linda L, Maria, Lillo, Zoki, Padde, Dennis och Jennie har inte rapporterat in några fångster i år. Jag vet dock att Lillo har fångat fisk och att Dennis, Jennie och Linda L inte fångat något. Varken Zoki eller Padde hade fångat något senast jag snackade med dem.

För övrigt har tjejerna fiskat mer än vanligt i år och Pernilla, Linda P, Sanna, Sandra och Birgitta har alla fiskat. Några nya juniorer har också gjort entré då Vilmar, Love, Edvin och Alvar nu är de fyra yngsta medlemarna på ligan.

Det lär bli några fisken under julhelgen, abborrpimpel, lakemete, gäddmete och plattfisk står på schemat. Allt kan fortfarande hända!

/Hasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar