Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

fredag 4 mars 2011

Ny femma och tjejerna regerar!

Adam rapporterar fyra abborrar från Kalvsjön från i tisdags och det var fina matabborrar, kanske samlas de nu vid kanterna för lek strax efter issläpp? för samtliga var tagna precis intill land och de var romstinna honor i 3-3,5hg klassen.

5p till Adam.

Igår var jag ute med mina elever och fiskade gös och abborre men det var väldigt dålig utdelning på Finjasjön och några enstaka abborrar och en gös blev resultatet, gösen var dock hygglig och nytt pb för eleven 3,6kg.

Annars har det inte varit mycket fiske att rapportera, isarna är inte jättebra med vindskador, råkar och luriga kantzoner.

Det gäller nog att passa på under de närmsta veckorna om man ska vara säker på att få mer is den här gången.

Idag passade jag, Birgitta och Pär på att ta ett after-work ismete på Siesjön och varsitt ismetespö placerades ut. Vi satt och pimplade en stund innan fället kom

och det var på Birgittas spö det högg.
Linan löpte ut fint när vi kom fram och mothugget satt där det skulle, Birgitta kunde snart pressa upp gäddan mot hålet och jag fick efter lite lirkande ett bra gälgrepp på en välkrokad gädda.
1,8kg gav 18p till Birgitta som kommenterar: Pernilla ska inte vinna tjejkampen helt utan utmanare!
Till lillebror Peter hälsar hon att hon gärna lär ut några knep om han vill.
Jag och pappa gick däremot lottlösa idag men Birgitta som sagt in på årets liga med en femteplats, strax efter Pernilla.
/Hasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar