Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

torsdag 1 januari 2015

Segrarna 2014!

Då var 2014 över och 2015 tar vid!

Det har varit ett otroligt häftigt fiskeår på fiskeligan med mer poäng och ligarekord än någonsin tidigare.

Vi passar på att ge Marcus lite extra uppmärksamhet då han som segrare av 2014 års fiskeliga blir den femte personen att vinna fiskeligan någonsin och på vilket sätt han gjorde det!

14778 poäng är det mesta någon någonsin fått på ett år i ligans 20 åriga historia. 2014 var nämligen det 20 året på fiskeligan.

Marcus har med bland annat resor till Thailand och Grekland radat upp ligarekord i år men det som sticker ut allra mest är ändå hans fantastiska ligarekord gädda på 12,1kg och 113cm. En av många fina gäddor på årets liga.

Marcus med monstergäddan från Ätran.

Stort grattis Marcus!

En annan som förtjänar ett stort grattis är Thede som återigen kniper barnligans guld för fjärde gången någonsin, detta gör att Thede är den främste barndeltagaren på fiskeligan genom tiderna. Han tangerar Adams antal segrar som också är fyra. Men Thede har fyra silver och Adam tre.

I årets liga kom Thede på en respektabel 9:e plats på fina 1485. 

Thedes år dominerades av Norgefisket och gyltafiske men även grönling och andra spännande arter har kommit upp på den allt mer skicklige Thedes artlista.

En fin gråsej från årets Norgeresa.

Till sist vill vi också ge ett stort grattis till Sanna som äntligen vunnit damligan!

Detta damguld innebär att Sanna är den tredje främsta damdeltagaren genom tiderna med ett guld, tre silver och ett brons. Hon passerar därmed Pernilla i maratontabellen, Pernilla som kom tvåa i årets damliga.

Sanna med två fina gråsejar från årets Norgeresa.

Snart kommer en sammanfattning med fångsterna från 2014 och dessutom kommer förändringarna i poängsystemet samt om vi kommer med några nya namn till 2015 års liga eller ej :)

God fortsättning!

/Hasse och Adam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar