Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

onsdag 28 januari 2015

Stora skrubbor och isflak!

Arvid rapporterar ett lite udda fiskepass från igår.

"Jahapp, då var årets första isfiske avklarat. dessvärre är is ingen höjdare när man skall vada. man såg mycket skrubba under isen, men näst intill omöjliga att få... det blev 3 stycken till slut, två fina på 4 och 4,5 hg. 52 poäng och en skön anledning att inviga körkortetlite snopet med isen, men rätt lustigt. känslan när du försiktigt plaserar räkan framför skrubban bara för att få den ivägsläpad av ett isflak :)"

Först vill vi gratulera till och bäva inför det faktum att Arvid fixat körkortet! Det kan bara innebära mer fisk från gentlemannen från Frennarp!

Arvid berättade också att det låg massor av skrubbor inne på det grunda så den som är sugen på skrubbafiske borde verkligen ta tillfället i akt och satsa på ligarekordet nu ;)

Arvid drar ifrån i täten och leder med 228 poäng för Marcus i skrivande stund.

/Hasse


2 kommentarer:

  1. Är ni fortfarande ute och vadar?!?
    Eller är ni redan ute och vadar kanske är mer korrekt:-)
    Stenhårt, hoppas det ger något riktigt kul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja imponerande Arvid! Jag är sugen på att vada/spana efter skäggsimpa och ringbuk men vi får se vad som hinns med den närmsta månaden. Tror att jag åker på en paddtorsksatsning och hoppas att Gullmaren fryser nästa vecka så att man kan få en chans på guldlaxen.

      Radera