Jakten på ligaguldet är i full gång!

Jakten på ligaguldet är i full gång!

tisdag 28 augusti 2012

Adam och Maria i delad ledning!

Har ägnat förmiddagen åt lite statistik.

Sammanställde den nya beräkningen på antalet ligarekord där man får två poäng för en och samma fisk om den är rekord i både längd och vikt.

Den stora vinnaren blev Adam som närmade sig Hasse i toppen med stormsteg! Endast tre ligarekord skiljer Adam och Hasse åt nu! Hasse leder på 61 rekord före Adams 58.

Jag har också sammanställt statistik för Barnligan och Tjejligan.

När det kommer till Barnligan låg helt oväntat Adam etta! Han är den som tagit flest guld när han var under 18år.

Hasse ligger på andra plats tätt följd av Dennis. Staffan är fyra och följs av Thede som är den som ligger först av alla som fortfarande räknas som barn. Thede har ju 8 år kvar som barn och måste ses som stor favorit till att överta förstaplatsen. Faktum är att Thede endast behöver vinna i år för att gå upp på andra plats i maratontabellen! Edvin och Love är de enda andra barnen som återfinns på medaljligan och vi kommer att se ett mycket intressant generationsskifte nu med fler barn som kommit till de senaste åren och flera gamla ligamedlemmar som inte räknassom barn längre.

I Tjejligan är det mer ojämnt!

Maria leder överlägset tack vare sina tidiga fångster i ligans historia då hon endast hade Birgitta att tampas med. Sedan är det mycket jämnt. Hela åtta olika tjejer har vunnit en gång och ytterliggare fyra har silver. Det gör att vem som än vinner i år (om det nu inte blir Maria) så kommer den att ta över andraplatsen!

Just nu ligger Hanna tvåa och Linda P delar tredjeplatsen med Sandra W.

Medaljligorna för Tjejligan och Barnligan finns att beskåda under respektive sida.

/Hasse



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar